Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

PRELOVED DESIGNER BAGS, webshop in tweedehands designertassen is gevestigd te Meppel en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71112065, onder handelsnaam PRELOVED DESIGNER BAGS.

1. LEVERING
PRELOVED DESIGNER BAGS levert uw artikel in de staat waarop het op het moment van aankopen is. Wij geven geen garantie op onze artikelen, omdat deze tweedehands zijn. PRELOVED DESIGNER BAGS verzendt uw artikel uitsluitend aangetekend en volledig verzekerd. PRELOVED DESIGNER BAGSs probeert uw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen na ontvangst van uw betaling te posten. Dit is echter een indicatieve levertijd. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

2. PRIJZEN
Alle prijzen van de artikelen in de webshop zijn in euro`s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De prijzen in de webshop zijn onder voorbehoud van typefouten.

3. BETALING/BEVESTIGING
Betalen kan via IDEAL-, Paypal-, creditcard- of door een bank/giro-overschrijving. Eventuele bijkomende kosten (bij Paypal-en creditcardbetalingen) zijn voor rekening van de koper. Betaling geschiedt door de stappen van bestellen via de winkelwagen te volgen. Indien u ervoor kiest te betalen via een bank/giro-overschrijving dient de betaling binnen 3 dagen bij PRELOVED DESIGNER BAGS op de rekening te staan. Bij het uitblijven van de betaling, komt uw bestelde artikel na deze periode weer beschikbaar voor andere kopers.

4. ANNULEREN
Het is mogelijk om uw bestelling te annuleren, voordat deze verzonden wordt. Dit kunt u doen door binnen 24 uur na uw bestelling via het contactformulier op de website of via info@preloveddesignerbags.com aan te geven dat u uw bestelling wilt annuleren. Vermeld daarbij a.u.b. het ordernummer dat u in de bevestigingsmail heeft ontvangen. U krijgt uw geld dan binnen 14 dagen retour.

5. RETOURNEREN PRODUCTEN
Het is mogelijk om uw aangekochte artikel binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren (bedenktijd). Dit geldt niet voor afgehaalde producten bij PRELOVED DESIGNER BAGS. In gebruik genomen artikelen worden niet retour genomen. Bij vermoeden/constatering van ingebruikneming of beschadigingen aan het artikel wordt retourneren geweigerd of een deel van het door u betaalde bedrag ingehouden, naar verhouding van de waardevermindering of de kosten van herstel.
Wilt u uw artikel retourneren neemt u dan eerst contact op met PRELOVED DESIGNER BAGS, per e-mail: info@preloveddesignerbags.com of via het contactformulier. U krijgt dan de benodigde informatie (en het retouradres) voor het retour sturen van uw product.
Na contact met PRELOVED DESIGNER BAGS vult u het meegestuurde retourformulier in en stuurt u dit samen met uw product retour.
PRELOVED DESIGNER BAGS geeft de voorkeur aan het volledig verzekerd en aangetekend retour ontvangen van producten. Eventuele vermissing van uw retour bij de post is voor eigen kosten/risico. De verzendkosten en eventuele douanekosten die voor de retourzending in rekening gebracht worden, zijn voor uw eigen rekening.
Na ontvangst en goedkeuring van uw product krijgt u uw geld binnen 14 dagen retour (ook de betaalde verzendkosten van uw bestelling).

6. GEGEVENSBEHEER
PRELOVED DESIGNER BAGS gebruikt uw gegevens voor het verwerken van uw bestellingen en, indien gewenst, in de toekomst voor het versturen van informatie. U kunt dit op elk gewenst moment stoppen door een e-mail te sturen naar: info@preloveddesignerbags.com . PRELOVED DESIGNER BAGS verstrekt geen gegevens aan derden.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2018 - 2022 PRELOVED DESIGNER BAGS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel